Keluarkan BATU KARANG Dengan Minum Air Lemon & Minyak Zaiton

Cara Keluarkan BATU KARANG Dengan Minum Air Lemon & Minyak Zaiton Setiap Pagi

Jika pernah mengalami penyakit Batu karang, tahulah ‘azabnya’ bagaimana. Memang sangat sakit sehingga tahap berguling-guling. Ada cara semulajadi untuk mengeluarkan batu karang ini. Boleh ikhtiar menggunakan lemon dan minyak zaiton serta amalkan minum setiap pagi.

Ini tip yang dikongsikan sendiri oleh Puan Emma Wan Noordin sebagai rujukan.
Walaupun saya agak huh hah huh hah ‘modern thinking’ orang nya, tapi saya percaya dengan resepi-resipi natural orang dulu-dulu untuk kesihatan.

Kalau ada yang mengadu dengan saya dia ada batu karang sakit guling-guling, saya akan suruh perah setengah biji lemon dalam cawan, 2 sudu besar virgin olive oil dan penuh kan cawan dengan air.

Minum setiap pagi, Insyallah keluar lah batu karang tu (dalam urine kalau lelaki batu besar macam gambar).

Kalau perempuan maybe pecah dan jadi serpihan pasir. Try lah sebab ni bahan makanan biasa je pun.

majalahperdana

Leave a Reply