Neelofa Tampil Menegur

“Dah Dah La Nak Trigger Orang Untuk Keji Maki Saya Sekeluarga.” 



Neelofa Tampil Menegur; 

Neelofa Tampil Menegur

Selebriti dan usahawan popular, Noor Neelofa menegur sesetengah pihak yang dilihat seolah-olah sengaja mencetuskan kontroversi membabitkan dirinya juga keluarga.

Di dalam sebuah perkongsian di Instagram Story miliknya baru-baru ini, Neelofa pada masa sama turut menegur portal berkaitan susulan ‘headline’ yang digunakan.

“Dah dah la nak trigger orang untuk keji maki saya sekeluarga. Tak cukup lagi ke selama ni tengok saya dikecam?” tulisnya.

Neelofa, 32, menambah situasi berkenaan boleh mendatangkan rasa kurang senang dalam kalangan warganet meski apa yang dikongsi adalah hal yang baik.

Neelofa Tampil Menegur; 

“Janganlah trigger untuk dikecam. Bila orang share benda baik, tapi tetap juga nak cari jalan supaya dikeji, dicaci maki.

”Metro dan Utusan boleh je buat tajuk baik-baik, sebab artikel pun ceritanya baik sahaja. Jadi kenapa yang lain tak boleh ikut sama?,” luahnya lagi.

RCI Tommy Thomas tidak boleh ditangguhkan

Neelofa Tampil Menegur

 


DISYORKAN UNTUK ANDA :

LAWATI LAMAN FACEBOOK KAMI :



RCI Tommy Thomas tidak boleh ditangguhkan



Related Articles

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker