Elvina Mohamad Mengamuk?

“Mana Boleh Cop-Cop Parking!”



Elvina Mohamad Mengamuk?

Elvina Mohamad Mengamuk?

Isu ‘cop parking’ di Malaysia memang tidak boleh disangkalkan terlalu banyak hingga menyebabkan  pergaduhan di tengah-tengah jalan. Akta ‘cop parking’ juga telah dikeluarkan oleh rang undang-undang dan boleh diambil tindakan.

Sama juga isu yang dilalui oleh pelakon, Elvina Mohammad yang berhadapan dengan orang yang cop parking ini. Elvina memuat naik satu video yang dirakam olehnya yang  memaparkan seorang wanita yang cop parking yang mengatakan dia sudah berada lama ditempat itu menyebabkan Elvina berbalah dengan perempuan tersebut.

 

@elvinamohamad 

IKLAN

Tak sangka eh masih ada orang buat macam ni, nak COP2 PARKING! Kita ni punya laa 3 4 kali round cari and tunggu parking. Lepas tu senang2 dia je dia berdiri situ nak cop parking untuk kawan dia. Lepas tu menipu cakap dah berdiri lama padahal kami dari awal memang dah tunggu nak park situ lepas kereta lain keluar dr parking. Ikut kan hati je nak maki! Haihhh geramm rasa!

♬ original sound – Elvina Mohamad – Elvina Mohamad

 

Tak sangka eh masih ada orang buat macam ni, nak COP2 PARKING! Kita ni punya laa 3 4 kali round cari and tunggu parking. Lepas tu senang2 dia je dia berdiri situ nak cop parking untuk kawan dia. Lepas tu menipu cakap dah berdiri lama padahal kami dari awal memang dah tunggu nak park situ lepas kereta lain keluar dr parking. Ikut kan hati je nak maki! Haihhh geramm rasa!

Rata-rata warganet tidak puas hati dengan gelagat perempuan itu kerana terang-terang cop parking ini sudah salah di sisi undang-undang malah tiada sikap bertimbang rasa dengan orang lain.

Elvina Mohamad Mengamuk?

“Macam sesuai je muka klo keje jaga parking”

Sekadar info, hukuman bagi pesalah cop parking ditetapkan dibawah Seksyen 119 yang membawa penalti tidak lebih RM2 ribu atau penjara tidak lebih 6 bulan bagi kesalahan pertama dan denda sehingga RM4,000 atau penjara tidak lebih 12 bulan bagi kesalahan seterusnya.

 

Elvina Mohamad Mengamuk?


DISYORKAN UNTUK ANDA :

LAWATI LAMAN FACEBOOK KAMI :


Anwar Mesti Kurangkan Bercakap, Sekarang Masa Untuk Bekerja

 

 



Related Articles

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker