Gelagat Che Ta Makan Satay Raih Perhatian [VIDEO]

“Makan Masa Live, Mana Tau Kot Susuk Tercabut?”

Gelagat Che Ta Makan Satay Raih Perhatian [VIDEO

Gelagat Che Ta Makan Satay Raih Perhatian [VIDEO

Rozita Abu bakar atau lebih dikenali sebagai Rozita Che Wan atau Che Ta, merupakan seorang pelakon, pengacara dan penerbit di Malaysia. Che Ta cukup terkenal dalam drama bersiri Komedi ‘Kiah Perkasam’ yang pernah menjadi fenomena suatu ketika dahulu.Che Ta kini sering aktif di media sosial miliknya terutamanya mengenai perniagaan serta mengenai gelagat lucu anak daranya iaitu Aaisyah Dhia Rana. Aaisyah sering mendapat perhatian ramai kerana bukan sahaja dia merupakan anak kepada selebriti malah kerana rupa parasnya yang menawan serta perangainya yang masuk air.

“Makan Depan Korang, Kot Susuk Tercabut You All Nampak I Terbang”

Baru-baru ini, tular satu video yang dimuat naik di laman media sosial tiktok milik Che Ta yang meraih perhatian ramai. Video berkenaan, kini mendapat jumlah tontonan sebanyak 678 ribu, tanda suka sebanyak 13 ribu dan sebanyak 249 komen.

Di dalam video berkenaan, memaparkan Che Ta yang menunjukkan secara langsung, dia memakan sate bersama anak perempuannya Aaisyah Dhia Rana.



“Haa Aisyah, sebab apa mummy makan satay, mummy bukanlah penggemar satay”-Kata Che Ta

“Memandangkan mulut-mulut netizen kat luar sana, so kita makan satay live ehh mana tau kot kita punya susuk tercabut, you all nampak i terbang lepastu”-Tambah Che Ta

@rozitachewan1

Dia pun sebok nak makan satay jugak adoiiii!!! . Nasib tak tercabut jaqum berlian susuk che ta bila mkn satay 🤣🤣🤣🤣🤣 adoiii hampa pun .. . Ni kita jgn dengki dgb kecantikan org lain , tp kita ambik semangat depa untuk canftik jgk .. mcm tu la !!!!! . Yg malu dgn kulit kusam , jeragat setepek mcm kena penampor laki tu , tk kan dok nk geqam tgk kulit org lain mcm baby ? Niat ja tk jadi apa laaaaa hampa oiiii.. . Grab mau sskotak insyaAllah ! Mak2 sedaqa pun tk kenai dah 🥰 . #cekangjelita #byrcw #cheta #rozitachewan #cekangsampairaya #rcw #fyp

♬ Ani mayuni sedap – Oyennnn_93

Apa-apa pun, itu hanyalah gurauan Che Ta sahaja. Che Ta kekal cantik dan jelita bukan disebabkan perkara-perkara yang khurafat, namun kerana ianya dijaga rapi oleh Che Ta sejak dari dulu lagi.

Gelagat Che Ta Makan Satay Raih Perhatian [VIDEO

 


DISYORKAN UNTUK ANDA :

LAWATI LAMAN FACEBOOK KAMI :

Memang Mahathir Bukan Wali, Tapi Makam Mahathir Hampir Menyamai Wali

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker