Memey Suhaiza Dikritik Netizen Selepas Kongsi Momen Dengan Marissa Dania? [VIDEO]

“Dah Rampas Bapanya….”

Memey Suhaiza Dikritik Netizen Selepas Kongsi Momen Dengan Marissa Dania? [VIDEO]

Memey Suhaiza Dikritik Netizen Selepas Kongsi Momen Dengan Marissa Dania? [VIDEO]

Umum mengetahui, kemelut di antara pelakon Abby Abadi dan Norman Hakim mengenai anak perempuan mereka, Marissa Dania masih menjadi bualan sehingga ke hari ini, lebih-lebih lagi selepas Abby hadir ke beberapa siri podcast bercakap mengenai Marissa.

Kongsi Momen Sediakan Juadah Berbuka

Terkini, nama Memey Suhaiza pula yang menjadi perhatian selepas berkongsi momennya menyediakan hidangan untuk berbuka menerusi hantaran di Instagram, serta turut memaparkan kehadiran Marissa yang turut menyertai Memey sekeluarga menunggu waktu berbuka.

“Dah 2 hari mummy cuti masak sebab buka luar. Back to normal rutin mummy. Tu pun ada ulang menu.. perasan tak 😆. Sebab mummy masak ikut permintaan masing-masing. Kalau anak nak menu sama tiap hari pun mummy buat..Janji makan habis, Alhamdulillah.”-kongsi Memey Suhaiza di Instagram

“Dah Rampas Bapanya, Rampas Pula Anak Kesayangannya…”

Walaubagaimanapun, lain pula reaksi netizen yang menegur tindakan Memey seolah-olah tidak menjaga sensitiviti di saat Abby sedang mengalami konflik bersama Marissa.

“Dah rampas bapanya, rampas pula anak kesayangannya. Memang kaki perampas dia ni. Saja tunjuk baik. Elok-elok orang tak buka pekung lama. Dia pula sengaja buka.”

“Penyondol layan penyondol.”

“Sorry Memey, at least rehat la posting sesekali. Bila dah ada masalah family macam ni. Bila Abby luah macam tu, at least hanya sebagai tanda hormat terhadap perasaan Abby buat masa ni je. Esok-esok dah reda sikit, sambung la post masak ke, Memey dapat bina keluarga yang tersangat bahagia ke, ikut lah. Tapi sekurangnya, ada lah sikit common sense.”

“Hidup kena ada common sense ye.”

“Entah lah kenapa tapi saya rasa macam you nak provoke situasi je? Sorry kak Memey. Please faham keadaan. Kesia dekat kak Abby. Sedangkan dia macam-macam tengah hadap.”

Memey Suhaiza Dikritik Netizen Selepas Kongsi Momen Dengan Marissa Dania? [VIDEO]

Memey Suhaiza Dikritik Netizen Selepas Kongsi Momen Dengan Marissa Dania? [VIDEO]

Memey Suhaiza Dikritik Netizen Selepas Kongsi Momen Dengan Marissa Dania? [VIDEO]

 


DISYORKAN UNTUK ANDA :

LAWATI LAMAN FACEBOOK KAMI :

Hanya Kerana Anti Najib, Majlis Peguam Cabar Kuasa Agong

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker