“I MINTA MAAF ATAS SEGALA APA YANG BERLAKU” – UCAPAN SHUK SEMPENA ANNIVERSARY KE-5

“20 dec 2020 harini ada 2 benda penting dalam hidup saya yang pertama selamat hari lahir @rossa.sera insan yang kini menjadi istri dan ibu kepada anak-anak saya yang kedua selamat ulang tahun perkahwinan kami yang ke lima.

“Terima kasih sehingga ke hari ini masih lagi bersama dengan I masih lagi uruskan makan pakai I uruskan anak-anak I. Gelaran sorang isteri ni bukan biasa-biasa,” demikianlah tulis pelawak dan penyampai radio, Shuk Sahar di laman Instagram.

Dalam status tersebut, Shuk menitipkan ucapan istimewa bersempena dengan hari lahir isterinya dan juga ulang tahun perkahwinan mereka yang ke lima.

Menurut Shuk, dia berasa sangat bersyukur kerana dikurniakan isteri yang tidak pernah jemu meberikan yang terbaik buat dirinya dan juga anak-anak.

Klik untuk gambar besar

Image_2.jpg

Jelas penyampai radio Hot FM ini lagi, dia sangat menghargai jasa dan pengorbanan isterinya yang selama ini telah menjadi tulang belakang dalam kehidupan keluarganya.

“Pada I untuk digalas oleh seorang wanita kalau orang kata lelaki nampak gagah tapi tak semestinya gagah lelaki itu segagah apa yang seorang wanita lalui.

“Bila bergelar isteri semoga kegagahan yang you ada sampai ke harini dapat kekalkan kita sampai ke jannah. I minta maaf atas segala apa yang berlaku sepanjang dah 5 tahun you bergelar isteri I.

Image_3.jpg

“Kalau kegagahan you tu dapat dilihat secara fizikal mesti badan you dah nampak mcm body builder. Terima kasih @rossa.sera and i love u,” kongsinya lagi.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen dan rakan artis menitipkan doa semoga pasangan ini akan kekal bahagia hingga ke jannah.

Terdahulu, Syuk telah mendirikan rumah tangga bersama isteri, Natassyiah Asshaferah pada tahun 2015 dan kini telah pun dikurniakan dua orang cahaya mata perempuan.

Image_4.jpg

Image_5.jpg

Image_6.jpg

Image_7.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *