Gelagat Aaisyah Dhia Rana ‘Sayang’ Mahu Gunakan Makeup Pemberian Syedewa [VIDEO]

Raih Perhatian Ramai!

Gelagat Aaisyah Dhia Rana ‘Sayang’ Mahu Gunakan Makeup Pemberian Syedewa [VIDEO]

Gelagat Aaisyah Dhia Rana ‘Sayang’ Mahu Gunakan Makeup Pemberian Syedewa [VIDEO]

Siapa yang tidak mengenali anak kepada pasangan selebriti Malaysia ini, Aaisyah Dhia Rana merupakan anak kepada Zain Saidin dan Rozita Abu bakar atau lebih dikenali sebagai Rozita Che Wan atau Che Ta.

Che Ta merupakan seorang pelakon, pengacara dan penerbit di Malaysia. Che Ta cukup terkenal dalam drama bersiri Komedi ‘Kiah Perkasam’ yang pernah menjadi fenomena suatu ketika dahulu.

Dan Che Ta kini sering aktif di media sosial miliknya terutamanya mengenai perniagaan serta mengenai gelagat lucu anak daranya itu Aaisyah Dhia Rana. Aaisyah sering mendapat perhatian ramai kerana bukan sahaja dia merupakan anak kepada selebriti malah kerana rupa parasnya yang menawan serta perangainya yang masuk air.

“Tengok  Aaisyah Ketuk Brush Macam Pro MUA”

Baru-baru ini, tular satu video yang dimuat naik di laman media sosial tiktok milik Che Ta yang meraih perhatian ramai. Video berkenaan, kini mendapat jumlah tontonan sebanyak 466 ribu, tanda suka sebanyak 15 ribu dan sebanyak 141 komen.

Di dalam video berkenaan, memaparkan Aaisyah sedang membuka hadiah pemberian dari MUA Malaysia iaitu Syedewa. Hadiah tersebut merupakan set makeup jenama Syedewa dan Aaisyah menyatakan bahawa dia sayang untuk menggunakan makeup tersebut kerana terlalu cantik.

“Warna dia cantik giler lah, sayang nak pakai”-kata Aaisyah

@rozitachewan1

Dah dapat, tak kan tvk saja kan 🤪 Try laaaaaaa tequih … Thank you @Syedewa . #aaisyahdhiarana #syedewa #makeup #fyp #cekangjelita

♬ original sound – ROZITA CHE WAN – ROZITA CHE WAN

Rata-rata netizen terhibur melihat video tersebut. Mereka juga mengatakan bahawa walaupun usia Aisyah masih muda, namun cara dia makeup seakan profesional. Tambah mereka lagi, makeup dari jenama Syedewa sememangnya bagus terutamanya buat wanita muslim di Malaysia.

Apa-apa pun, seoga kita semua peroleh keberkatan hidup di dunia dan di akhirat. Apa kata anda?

Gelagat Aaisyah Dhia Rana ‘Sayang’ Mahu Gunakan Makeup Pemberian Syedewa [VIDEO]

 


DISYORKAN UNTUK ANDA :

LAWATI LAMAN FACEBOOK KAMI :

Mahathir cari helah elak hadapi RCI Batu Puteh

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker