Netizen Terhibur Lihat Gelagat Anak Raja Ilya ‘Mengarah’ Bapanya Mengemas! [VIDEO]

Netizen Terhibur Lihat Gelagat Anak Raja Ilya ‘Mengarah’ Bapanya Mengemas! [VIDEO]

Netizen Terhibur Lihat Gelagat Anak Raja Ilya ‘Mengarah’ Bapanya Mengemas! [VIDEO]

Baru-baru ini, gelagat anak kepada pelakon, Raja Ilya iaitu Talita Love yang ‘selamba’ mengarah bapanya, Trent Garret itu mencuri perhatian netizen.

 

Menerusi hantaran yang dimuatnaik di Instagram, Raja Ilya atau nama sebenarnya Raja Ramilah Begum Raja Mohammad memuatnaik video anaknya, Talita yang tidak ‘berpuas hati’ dengan bapanya yang dikatakan tidak mengemas kerusinya dengan bersih.

 

“Tengah syok nak rekod first time masakan Melayu, tiba-tiba ter record adegan tak puas hati Talita dengan Trent 😂😂.

Rupanya dia suruh bapa dia kemas betul-betul. Ada lagi nasi tertinggal atas kerusi dia 😂😂. Tu diaa, lain macam demand budak ni eh?! 😂.”-kongsi Raja Ilya di Instagram

 

 

“Siap Dengan Tangan Peluk Tubuh Tu…”

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa terhibur dengan gelagat Talita, malah ada yang sempat berseloroh menyatakan bahawa Talita mengikut perangai ibunya itu.

“Ilya Junior.”

“Hahaha bapa kena schooled dengan anak 😂😂😂.”

“Weh hahaha such a cute & clever girl la dia!”

“Hahaha bahasa dia tu. Siap dengan tangan peluk tubuh tu hahaha.”

“Attitude gitu. Comel 😍.”

“Mesti mummy selalu buat macam tu sebab tu dia ikut. Mummy kan idola Talita 😂.”

“Alaa comel laa Talita 😍. Mesti ikut mommy tu 🤭🤭🤭.”

“Amboi-amboi dengan tangan-tangan tu. Geram.”

Netizen Terhibur Lihat Gelagat Anak Raja Ilya ‘Mengarah’ Bapanya Mengemas! [VIDEO]



Sekadar info, Raja Ilya mendirikan rumah tangga bersama Trent Garret pada tahun 2018. Hasil perkahwinan, pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Talita Love.

Netizen Terhibur Lihat Gelagat Anak Raja Ilya ‘Mengarah’ Bapanya Mengemas! [VIDEO]


DISYORKAN UNTUK ANDA :

LAWATI LAMAN FACEBOOK KAMI :

PAS mahu BERSATU bersih dari kluster Mahkamah?

 

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker