Nabila Razali Menyanyi Di Majlis Konvokesyen Raih Perhatian Ramai [VIDEO]

“Inai Masih Merah Sis!”

Nabila Razali Menyanyi Di Majlis Konvokesyen Raih Perhatian Ramai [VIDEO]

Nabila Razali Menyanyi Di Majlis Konvokesyen Raih Perhatian Ramai [VIDEO]
Nabila Razali Menyanyi Di Majlis Konvokesyen Raih Perhatian Ramai [VIDEO]
Siapa yang tidak kenal dengan Nur Nabila Mohd Razali atau lebih dikenali sebagai Nabila Razali yang merupakan seorang penyanyi dan pelakon wanita di Malaysia.

Nabila Razali memulakan kerjayanya dalam bidang nyanyian apabila menyertai sebuah pertandingan realiti nyanyian terbitan ASTRO. Namanya terus dikenali ramai apabila lagunya layak menyertai Anugerah Juara Lagu. Dahulu Nabila Razali bernaung dibawah syarikat rakaman Seventeen Eleven Music pada tahun 2016 sehingga 2020, manakala meneruskan kerjayanya bersama syarikat Nabila Razali Entertainment sehingga ke hari ini.

Beliau juga, baru sahaja mendirikan rumah tangga dengan seorang usahawan yang dikenali sebagai Nik Iruwan Nik Izani dengan sekali lafaz. Dikatakan perkenalan mereka berdua hasil ‘dikenalkan’ daripada rakan-rakan rapatnya.

Jemputan Sebagai Alumni USM

Baru-baru ini, tular satu video yang dimuat naik di laman media sosial tiktok milik @pelaminbudget_ yang meraih perhatian ramai. Video berkenaan, kini meraih jumlah tontonan sebanyak 1.3 juta, tanda suka sebanyak 67 ribu dan 324 komen.

Di dalam video berkenaan, memaparkan Nabila Razali yang memakai jubah konvokesyen USM sedang membuat persembahan dengan menyanyikan lagu Standing In The Eyes Of The World daripada ratu rock negara Ella.

Rata-rata mereka teruja apabila melihat Nabila Razali membuat persembahan tersebut. Mereka juga tidak menyangka bahawa walaupun inai masih merah dijari, akan tetapi masih sempat untuk bekerja.

“Die ni kan semakin dewasa semakin cantik dan suara dia dah makin matang stabil dan sedap. dia tak putus asa. sukaaaa!”

“Wah penutup sidang jemput Nabila Razali eh”

“Saya sama batch dengan Nabila Razali tapi tak pernah terserempak dengan dia kat USM”-kata mereka

Nabila Razali Menyanyi Di Majlis Konvokesyen Raih Perhatian Ramai [VIDEO]
VIA TIKTOK

Apa-apa pun, tidak kiralah selebriti ataupun tidak, menimba ilmu adalah sangat penting dan ianya dapat mematangkan cara pemikiran kita. Selagi mempunyai peluang maka carilah ilmu yang bermanfaat.

Nabila Razali Menyanyi Di Majlis Konvokesyen Raih Perhatian Ramai [VIDEO]

 


DISYORKAN UNTUK ANDA :

LAWATI LAMAN FACEBOOK KAMI :

Samsuri akan lepaskan jawatan Menteri Besar Terengganu?

 

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker